Stoffeeratelier

Stoffeeratelier

Klassieke garnierderij, een vak apart

Toegegeven, het (her)stofferen van klassieke meubelen is precisiewerk, vergt geduld en ervaring… Net daarom zit u bij Mitrich aan het juiste adres. U heeft een oudere sofa die eigenlijk aan restauratie toe is? De zetels van uw oldtimer kunnen een opknapbeurt gebruiken? Wij beschikken over een uitgebreide collectie materialen waarmee wij uw antiek of rustiek zitelementen - op vakkundige wijze en met oog voor detail - in ere kunnen herstellen.

Stofferen van hedendaags meubilair

Bovendien leggen we bij Mitrich niet enkel de focus op het renoveren van oudere meubelen. Neen, we hebben verder het ‘modern’ stofferen aardig onder de knie. Zo kunnen we uw comfortabel salon opnieuw bekleden, en ervoor zorgen dat het weer perfect in uw interieur past. Meer nog, indien u het salon van uw dromen niet vindt, maken wij het voor u!

Materialen – voor ieder wat wils

Mitrich beschikt over een uitgebreide stalencollectie leder, stoffen, vilt en kunstleder. Deze worden gebruikt in het stoffeeratelier, maar kunnen door doe-het-zelvers ook per lopende meter aangekocht worden. Elk materiaal is verkrijgbaar in talrijke kleuren, met of zonder prints, …. en tevens oerdegelijk én betaalbaar. Hoe dat komt? Wij werken samen met meerdere leveranciers, kiezen steevast voor de beste kwaliteit en houden de prijs-kwaliteitsverhouding nauw in de gaten.

Meer info? Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x