Zitbanken op maat

Zitbanken op maat

Stofferen voor horeca en professionals

Met het maken en plaatsen van zitbanken op maat, komen wij vooral tegemoet aan een vraag van professionals, zoals horeca-uitbaters, winkeleigenaars of dokters. Uiteraard neemt dit niet weg dat particulieren hiervoor zeker bij ons mogen aankloppen.

Kwaliteit troef

Zitbanken en meubilair bestemd voor professioneel gebruik moet tegen een stootje kunnen. Daar is Mitrich zich van bewust. Speciaal voor onze business klanten omvat onze collectie dan ook extra sterke, duurzame materialen die bovendien makkelijk in onderhoud zijn.

Totaalconcept voor B2B-klanten

Professionals die graag de volledige inrichting van hun handelsruimte aan één partij overlaten, mogen op Mitrich vertrouwen. Wij begeleiden uw project van a tot z professionele wijze en met kennis van zaken. Indien wij bepaalde werken niet zelf kunnen uitvoeren, beschikken we ongetwijfeld over de juiste contacten.

De toepassingsmogelijkheden van ons zitmeubilair zijn erg gevarieerd. Wenst u uw brasserie te voorzien van strakke, stijlvolle zitelementen en stoelen? Of bent u op zoek naar een leuke zithoek voor uw toonzaal? Geef ons een seintje >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x