Mitrich

Over Mitrich

Mitrich: een familiezaak

Mitrich verenigt de krachten én expertise van vader Richard en zoon Tim, die beiden kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring op het vlak van intieurinrichting. Omdat Mitrich kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, zijn Richard en Tim zelf betrokken bij ieder project – van ontwerpfase tot productie en plaatsing. 

Meubelstoffeerderij en interieurafwerking op maat

Met de stoffering en garniering van zitbanken startte Richard zo’n 30 jaar geleden. Hij ontfermt zich daarom vooral over het confectieatelier. Tim houdt zelf meer van de ‘grotere werken’ zoals schilderen of behangen, het plaatsen van inbouwmeubilair,… Zo vullen ze elkaar mooi aan, en zorgen ze voor een tip-top afgewerkt interieur, ongeacht de stijl of sfeer die wordt nagestreefd. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Mitrich staat de klant centraal. Het bedrijf richt zich daarom zowel tot particulieren als professionals met maatwerk van de beste kwaliteit. Verder wordt de duurzaamheid van de geboden oplossingen - materiaalkeuze, constructiewijze, … - nooit uit het oog verloren. Kortom, Mitrich legt de lat hoog voor zichzelf, volgt de regels van de kunst… en doet zelfs net nog iets meer!

Meer info? Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x